Vinter Druesnaps

DSC_0026-001Vinter Druesnaps laves på de vindruer jeg ikke plukker i efteråret, jeg lader dem sidde på vinranken i drivhuset. Når vindruerne er begyndt at tørre ind, så de kommer til at ligne rosiner, så plukker jeg dem først. Det er gerne her i slutningen af januar. Jeg plukker ca. 3 dl. vinduer fylder dem i et glas og dækker dem med klar Brøndum snaps, de trækker i 3-4 måneder. Derefter filtreres druerne fra og snapsen lagres 6 måneder inden den er drikkeklar.

Det bliver en sød og velsmagende snaps, fin smag af druer, snapsen fortyndes efter behag.

One Reply to “Vinter Druesnaps”

  1. Ja mine druer gik der desværre mug i.Det var nok for fugtigt her på Fyn
    med al den regn.
    C-J snaps med druer er så “klaret” til smagning på Ildfluernes sept.Træf????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *