Mirabelletærte

Mirabelle og brombærtærte

Opskrift

  • 250 g hvedemel
  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 æg
  • 1 spsk. vand
  • Smuldr smørret i melet, tilsæt sukker og vaniljesukker. Saml dejen med æg og vand.
  • Rul halvdelen af dejen ud og fordel den i en smurt tærteform.
  • Halver mirabelle og fjern sten. Fordel de halve mirabelle tæt på bunden, med den buede side opad.
  • Rul resten af dejen ud og læg den over pærerne. Pensl med vand og drys med sukker.
  • Bag tærten ved 200 grader C i ca. 30 minutter.

I stedet for mirabelle kan man også bruge brombær, pærer, æbler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *